Smartphones tar plats i våra liv

På kort tid har smartphones blivit en så otroligt stor del av våra liv, från att inte ha ägt en för bara några år sedan så skulle vi aldrig klara oss utan en idag. Vi är helt enkelt fast! Mycket för att man kan göra så mycket bra med dem med allt ifrån att ringa och smsa till att ta sms lån online och betala räkningar. Man kan med andra ord göra i princip allt, och lite till! Så det är inte så konstigt att vi inte går någonstans utan vår kära smartphone. Och vi använder dem mycket, på metro.se skriver man om just detta:

Iphone eller Android användarnas sätt att vara i vardagen har ändrats sedan inköpet. En kort stunds väntan innebär möjlighet att koppla upp sig. Var du än befinner dig.

Förändringen är tydlig hos sökmotorföretaget Google.
– Det är en fullkomlig explosion. Av de sökningar som görs i Sverige på Google är det närmare 40 procent som görs via smartphones. Det var 10 procent för ett par år sedan. Det handlar om miljoner sökningar varje dag, säger Sven Törnkvist, affärsområdeschef teknologi, på Google.

Kort sagt så innebär det att vi helt enkelt använder våra kära smarta telefoner allt mer, och det är ju inte så konstigt. Den fina lilla tekniska prylen är verkligen otroligt, som namnet avslöjar, smart och kan ge oss en hel del i livet. Och om man inte redan är en lycklig ägare av en, så är det hög tid att komma på andra tankar. Mer smartphones till folket!